Evenementen / klanten


Foto's bestellen Dutch toy dog specialty - Apeldoorn


De foto's digitaal op hoge resolutie zonder logo, kosten €7,50 per stuk (dit is een speciale prijs voor deze hondenshow). De foto's die besteld worden, zal ik voor u nog wat mooier maken.


Foto's kunnen besteld worden via de online galerij (zie hieronder), van het begin af aan word u geassisteerd door de galerij. U mag met hartjes, per foto aangeven welke u graag wilt bestellen, u maakt dan een favorietenlijst aan. Als u uw favorietenlijst wilt bekijken of doorsturen, ga rechts boven naar het hartje met groene stipje er in. Als uw favorietenlijst compleet is, dan kunt u deze (via het pijltje rechts boven in het scherm) naar mij doorsturen, graag het volgende in het tekst-vak vermelden: Uw voor- en achternaam, uw woonplaats en de naam van uw hond(en).

Nadat ik uw bestelling heb ontvangen, zal ik u een betaallink mailen. En nadat ik de betaling op mijn rekening heb ontvangen, ga ik zo spoedig mogelijk aan de slag om uw foto's nog wat mooier te maken en ontvangt u ook zo snel mogelijk uw foto's via Wetransfer.


De online galerij zal nog t/m 1 Oktober online blijven staan, daarom gelieve voor deze datum uw bestelling door te geven.

Alvast vriendelijk bedankt!


Deze foto's mogen alleen op social media geplaatst worden, nadat deze betaald zijn en nog mooier gemaakt zijn. De foto's die bij https://egcn.nl/ op de website staan, mogen wel op social media gedeelt worden.