FAQ

Op welke dagen is de fotografe beschikbaar voor een fotoreportage?

Normaal gesproken altijd op maandag, woensdag en vrijdagen. Soms kan ik een uitzondering maken voor speciale gelegenheden.

Op welke tijden is de fotografe beschikbaar?

Normaal gesproken ben ik beschikbaar voor fotoreportages van 9:00 tot 17:00/17:30 uur. Van april t/m september ben ik regelmatig ook in de avonden beschikbaar.

Kan ik op zeer korte termijn terecht voor een fotoreportage?

Als er spoed bij is, omdat uw dier bijvoorbeeld ziek is en misschien niet meer lang te leven heeft, dan probeer ik altijd op zeer korte termijn tijd voor u vrij te maken, om nog een prachtige herinnering van uw dier (of samen met uw dier) vast te leggen. Neem zo spoedig mogelijk contact met mij op! Heb ik binnen een halve dag nog niet gereageerd via de mail, neem dan even telefonisch contact met mij op.

Is er een andere reden dat u graag op korte termijn een fotoreportage zou willen plannen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op, zodat we kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Fotografeert de fotografe in een fotostudio of op locatie?

Ik fotografeer in mijn fotostudio en op locatie, het is geheel naar uw eigen wens. De locatie is ook naar eigen keuze. Als u zelf geen locatie heeft, dan weet ik altijd wel een bijzondere, bijpassende locatie en kunnen we samen bekijken wat de meest geschikte plek is om uw dier te fotograferen.

Wat kost een fotoreportage van mijn dier(en)?

De tarieven voor een fotoreportage vind u bij tarieven & contact. Als u meerdere dieren wilt laten fotograferen krijgt u korting.

Waar moet ik op letten tijdens een fotoreportage?

Tijdens de fotoreportage heb ik uw hulp nodig, u krijgt dan instructies van mij, hoe en waar u bijvoorbeeld het beste uw dier kunt positioneren. We bekijken dan samen wat wel en niet mogelijk is. Heeft uw dier een blessure, waardoor hij/zij sommige posities niet kan? Dan hoor ik het graag een paar dagen voordat de fotoreportage plaats vind.

Moet/mag mijn dier zijn/haar halsband/halster aanhouden tijdens de fotoreportage?

Als uw dier rustig is en goed stil kan blijven staan en liggen op commando, dan mag het dier los (indien er geen andere dieren in de buurt zijn).
Voor paarden en pony's heb ik een speciaal fotografie halster, die het paard/pony aan mag tijdens de fotoreportage.

Is het mogelijk om fotoproducten bij de fotografe te bestellen?

Ja dat is zeker mogelijk.
Diverse fotoproducten zijn leverbaar, zoals bijvoorbeeld een fotoafdruk op kwalitatief fotopapier, Forex, Canvas of Dibond. Heeft u na een fotoreportage interesse in een Fotoafdruk, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Als u er zelf niet uit komt, dan denk ik graag met u mee.

Kan ik alleen portretfoto's of alleen actiefoto's van mijn dier laten maken?

Als u een fotoreportage op locatie wilt, dan is beide mogelijk. Als u een fotoreportage in de fotostudio wilt, dan is er de mogelijkheid voor portretfoto's en soms een actiefoto als het dier kunstjes kan of een brokje kan vangen bijvoorbeeld.

Moet mijn dier alle basis commando's kunnen voor een fotoreportage?

Het is gemakkelijker als uw dier de basis commando's kent, maar dit is niet verplicht, hierdoor zullen we (het baasje en de fotografe) iets meer geduld nodig hebben om het juiste moment te vangen. Het is zeker ook mogelijk om jonge dieren die nog geen commando's kennen te fotograferen, hiervoor word dan in sommige gevallen meer tijd en geduld gevraagd.

Heb ik in de fotostudio keuze uit diverse achtergronden?

Ja, ik heb een aantal verschillende achtergronden ter beschikking. Ik vraag altijd vooraf welke achtergrond uw voorkeur heeft. U kunt voorbeelden vinden bij mijn portfolio's, als u bijvoorbeeld een hond heeft, neem dan ook eens een kijkje bij mijn katten portfolio, daar staan ook nog andere achtergronden bij.

Staat uw vraag er niet bij?

Als uw vraag er niet bij staat, neem dan gerust even contact met mij op via het contactformulier, om vrijblijvend uw vraag te stellen.