Ontvang bijzondere foto’s van uw dier met een fotoreportage bij Special Moments MvL


Bent u opzoek naar een bijzonder beeld van uw dier in de vorm van een fotoreportage, een tastbare herinnering? Dan bent u hiervoor bij Special Moments MvL op het juiste adres

Ik vind het belangrijk om het karakter en de authenticiteit te vangen op de foto. Zodat uw dier (eventueel samen met u), echt als zichzelf op de foto staat, namelijk op zijn allerbest! Omdat uw dier bijzonder is.

In de loop der jaren heb ik ontzettend veel ervaring mogen opdoen met dieren. Zo heb ik zelfs de opleidingen Dieren- en Paardenhouderij afgerond en altijd zelf allerlei dieren gehad van Gerbils en katten tot herten, paarden en alles wat ertussen valt.

Het belangrijkste wat ik hiervan geleerd heb en wat ik nu ook toepas bij mijn fotografie is dat je dieren de tijd en ruimte moet gunnen om te ontspannen en zichzelf te laten zien.

Geen enkel dier is hetzelfde. Die rust pak ik dus ook bij een fotoreportage van uw geliefde dier. Wilt u net zo blij worden van dierenfotografie als ik, en bijzondere en unieke foto’s van uw dier ontvangen? Dan bent u met een fotoreportage van mij, helemaal op uw plek!

fotoshoot kittens

Wat houdt een fotoreportage bij mij in?

Samen bespreken wij wat de geschikte en mooiste locatie is voor een fotoreportage van uw dier. Dit kan bij mij in de studio, juist bij u thuis of op een externe locatie zoals in het bos, op de bloeiende heide, bij of in het water of juist in een industriële omgeving. Er is vanalles mogelijk!

Van tevoren spreken we ook af wat voor soort foto’s u graag wilt hebben. Dit kan onder andere het volgende zijn: in beweging, portretfoto’s, standfoto’s, foto’s onder het zadel of juist foto’s samen die jullie speciale band vastleggen.

Daarna is het tijd om de magie zijn werk te laten doen. Samen gaan we er iets bijzonders van maken en uw perfecte plaatje creëren. Thuis zet ik in de nabewerking de puntjes op de i en uiteindelijk ontvangt u via Wetransfer de foto’s digitaal. Kwaliteitsbeelden met de juiste belichting, scherpte en diepte. Maar vooral een speciale blijvende herinnering!

Wilt u graag ontdekken wat ik voor u kan betekenen en een locatie en/of fotoreportage -idee bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik sta klaar om mijn creativiteit en inzichten voor u in te zetten!

Ervaringen


Ervaring fotoshoot hond

⭐⭐⭐⭐⭐


Een tijdje geleden heb ik een fotoreportage met onze hond bij Miriam gedaan. Zowel onze hond als ik vonden het een erg leuke fotoreportage. De locatie buiten die Miriam had uitgekozen was geweldig en paste helemaal in het straatje van onze hond, de foto’s zijn daarom zoals verwacht prachtig geworden.


We hebben ook een fotoreportage in de studio gedaan, dit was nieuw voor ons, maar we hebben het als zeer positief ervaren. Miriam had veel geduld met onze hond en ook deze foto’s zijn prachtig geworden.

De communicatie met Miriam was fijn. Ze liet de hond zijn gang gaan en hierdoor was het prettig en ongedwongen. Ook de online galerij waarin we de foto’s konden uitzoeken werkte goed en was overzichtelijk. Nadat we de foto’s uitgezocht hadden duurde het niet lang voordat we ze toegestuurd kregen.


Sabine Aerts

Paardensport fotograaf

⭐⭐⭐⭐⭐


Een paar weken geleden heb ik een super leuke fotoshoot gehad met mijn paard. Miriam maakt hele mooie foto's en neemt ook echt de tijd ervoor. Een aanrader!! Super bedankt Miriam!


Suzanne Haterd-Romijnders

Fotosessie moeder kat met nest kittens door Special Moments MvL

⭐⭐⭐⭐⭐


Ik ben met mijn Heilige Birmaan moederpoes en haar drie kittens bij Miriam geweest voor een fotoreportage. Miriam nam er echt de tijd voor om de kittens mooi op de foto te krijgen en dat kan bij kittens nogal een uitdaging zijn. De foto’s zijn echt prachtig geworden. De kittens hebben inmiddels het nest verlaten en ik heb zo mooie herinneringen aan ze.


Regina De Koning

Recensie fotograaf hondenevenement

⭐⭐⭐⭐⭐


Miriam heeft voor mijn bedrijf, Outdoor Dogs, meermaals als fotografe van dienst gewerkt op de activiteiten kanovaren met hond. Deze samenwerking verliep heel goed, ze was enthousiast en dacht mee met de praktische aanpak e.d. En uiteraard hadden de deelnemers ook erg mooie foto's als aandenken aan de activiteit. Heel erg bedankt Miriam.


Tine Beele

Super goede fotografe

⭐⭐⭐⭐⭐


Super goede fotografe, waarmee je goed kan overleggen en de tijd neemt voor alles. Ook heeft Miriam heel veel ideeën voor de foto’s en de locatie. Ik ben super blij met de mooie foto’s van Bo!!


Sanne van der Lee


Wilt u graag een prachtig uniek portret van uw paard of pony voor aan de muur? Boek dan nu een fotoreportage!

⭐⭐⭐⭐⭐


Miriam levert fantastisch werk! Heel blij met het mooie resultaat van mijn twee paarden en pony! ik heb mijn huis versierd met de prachtige foto's van mijn paarden.

Zoek je een goede fotograaf, dan moet je echt bij Special Moments MvL zijn!


Esther van Zachten - Klaassen

⭐⭐⭐⭐⭐


We raden Miriam zeker aan voor een fotoreportage, ze had veel geduld tijdens de fotoreportage, ze is een meedenkende fotograaf. Het was mooi om te zien met hoeveel passie ze foto's maakte van mij samen met mijn pony. Het was ook fijn dat ze tussendoor af en toe de gemaakte foto's en filmpjes op haar camera liet zien.

Wij vonden het een hele leuke fotoreportage!


Gwenn Swaanen


Fotoshoot van onze hond cadeau gekregen!

⭐⭐⭐⭐⭐


Een mooi cadeau gekregen van een vriendin: een fotoshoot door Special Moments MvL!

We zijn fijn ontvangen door Miriam en ze kon ons aanwijzingen geven om Guus zo goed mogelijk vast te leggen.

Het contact ervoor en erna verliep goed en snel. De uitgekozen foto’s zijn heel mooi nabewerkt.

Dankjewel Miriam!


Astrid ClaassenPortfolio

Wilt u graag meer weten over de specifieke fotoreportages? Neem dan een kijkje in mijn portfolio’s.

Volg me op Instagram