Welkom bij Special Moments MvL

Leuk dat u een bezoekje aan mijn website brengt!

Mijn naam is Miriam van Lokven, geboren op 01/04/1983 (dit is geen grapje ;-)), woon samen met mijn man en zoontje in Nistelrode.

Mijn passies zijn dieren en fotograferen, ik heb ze samen kunnen voegen door te werken als dierenfotograaf. We hebben thuis altijd veel en verschillende dieren gehad, geiten, katten, honden, herten, kippen, vogels, vissen en waaronder ook paarden (en nog veel meer andere dieren), ik heb van jongs af aan paard gereden tot mijn 28e. In het verleden heb ik een opleiding dierenhouderij en een opleiding paardenhouderij afgerond.

Mijn passie voor fotografie is begonnen toen ik verre reizen ging maken, in 2012, waarvoor ik een betere camera had gekocht, om mooiere foto's te kunnen maken. Na mijn reizen heb ik fotografie cursussen en diverse workshops gevolgd, waardoor het fotograferen voor mij steeds leuker en uitdagender werd. Ik heb een tijdje de katten van dierenopvang Hokazo gefotografeerd, voor op de website van Hokazo, zodat de katten eerder een eigen baasje zouden krijgen. Mijn moeder en stiefvader hebben een Duitse herder kennel, waarvan ik de honden en puppy's fotografeer voor de verkoop. Een aantal jaren heb ik bij de Dag van de hond gefotografeerd.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ik houd van uitdagingen

Begin 2023 hebben we er een nieuw gezinslid bij. 🥰

Volg me op instagram