Wilt u liever zelf mooie foto's van (uw) dieren kunnen maken?


Misschien is de basis fotografie cursus dan iets voor u? Of als u de basisinstellingen al kent maar toch meer ervaring wilt opdoen met dierenfotografie, dan is het misschien een goed idee om een workshop dierenfotografie bij mij te volgen.


Basis fotografie cursusHeeft u een goede camera, maar fotografeert u altijd op de automatische stand? Wilt u graag leren fotograferen zonder de camera op de automatische stand te zetten? Zodat u de instellingen zelf in de hand heeft? Dan lijkt het mij een heel goed idee om eens een basis cursus bij Special Moments MvL te komen volgen. :-)


Als u nog geen camera heeft, omdat u nog niet weet wat voor type camera het beste bij u past, dan is er de mogelijkheid om een van mijn camera's te gebruiken tijdens de eerste les.


Klinkt dit bij u als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Het is mogelijk om een privé les te volgen of met een klein groepje van 2 à 3 personen, zodat iedereen voldoende ruimte krijgt om de basis van het fotograferen goed onder de knie te krijgen. Misschien heeft u een vriend, vriendin of familielid die graag ook beter wil leren fotograferen en kunnen jullie gezellig samen een fotocursus volgen.

Enkele onderdelen van wat u tijdens de cursus leert gaan bijvoorbeeld over hoe u de belichting en scherpte diepte op vele verschillende manieren kunt regelen. Maar er komt natuurlijk nog véél meer bij kijken dan u denkt, het is te veel om hier op te noemen. In een paar weken tijd heeft u zelf voortaan de touwtjes in handen.
Fotografie cursussen & workshops

Basis fotografie cursus

Privé les voor 1 persoon

Inclusief:

2 lessen van 2 uur per les
2 thuisopdrachten

De locaties zijn in overleg


€165,-

Basis Fotografie cursus

Groepsles vanaf 2 tot 3 personen

Inclusief:

1 theorie + praktijk les van 2 uur
1 praktijkles van 2 uur
2 thuisopdrachten

De theorieles is in Nistelrode.
De locaties van de praktijklessen zijn in overleg.


€160,-

Workshop Fotografie

Privé les voor 1 persoon

Bent u al bekend met de basis instellingen, maar loopt u ergens tegenaan?
Of wilt u specifiek dieren beter kunnen fotograferen?

Neem dan contact op

Een workshop kan gereserveerd worden vanaf 1 uur.


De locatie is in overleg.


€70,- per uur

Vul onderstaand contactformulier in als u graag een workshop of cursus wilt volgen.